GEBRUIKERSERVARINGEN

Wilt u meer horen over de ervaringen van collega-tandartsen en -mondhygiënisten? U kunt bij ons referenties opvragen om te horen hoe Oase bevalt, voor tips en voor aanbevelingen. Laat ons weten naar wat voor soort praktijk(grootte) uw interesse uitgaat, en wij zorgen voor contactmogelijkheden.

Wij gebruiken Oase al 3 jaar en naar *volle* tevredenheid. Het belangrijkste is uiteraard dat het systeem doet wat het moet doen. Natuurlijk is de overstap naar een nieuw pakket spannend, maar voor ons was die overstap bijna natuurlijk. Het is moeilijk in een paar zinnen aan te geven wat ik zo geweldig vind... - de onbegrensde mogelijkheden.
Remy Hurx, tandarts - Tandartspraktijk Hurx


Dankzij Oase gaan we bugvrij door het leven. Geen angst meer voor updates. Daarnaast is Oase voor iedereen makkelijk in gebruik en uiterst betrouwbaar. De management tools zijn fantastisch.
Ron Steenkist, tandarts - Tandheelkunde Nellestein


Oase is een zeer gebruiksvriendelijke en veelzijdig programma. Onze praktijk beschikt over meerdere locaties maar onze agenda biedt in één oogopslag een volledig overzicht. Er zijn veel planningfuncties in Oase beschikbaar waardoor de workflow enorm wordt verbeterd. Zo beschikt dit programma onder andere over een goed geïntegreerd management gedeelte, bevordert enorm de samenwerking tussen collega's en is de backbone van het bedrijf.
Thomas Rietrae, tandarts - Lassus Tandartsen


Na diverse fata morgana's eindelijk de oase gevonden. Een mooi programma met uitgebreide mogelijkheden. Moderne uitstraling, continue vernieuwing en goede service bij vragen.
Mark Zijlstra, tandarts - Den2

Oase is een prachtig intuïtief programma en ook voor een groot deel individueel instelbaar. Er wordt door de helpdesk/support altijd snel gereageerd en suggesties vanuit de klant worden altijd serieus genomen en vaak in een eerstvolgende update al verwerkt. Oase is 'by far' de nieuwe standaard van tandheelkundige software!
Sander Grauwen, tandarts - Tandartsen Kennedyplein

Oase is zeer eenvoudig te beheren, een rechttoe rechtaan installatie, en ook zeker voor mij van groot belang een goede feedback met de Technische Dienst van VST Software. De support vanuit de helpdesk is geweldig, er blijven geen punten op tafel liggen. Er wordt direct tot actie overgegaan.
Sebastiaan Rietveld - ICT beheerder tandartpraktijkenU kunt ook het gehele interview met ICT-specialist Sebastiaan Rietveld lezen, die bij diverse praktijken het ICT-beheer verzorgt.

RELATIES VAN VST

VST werkt nauw samen met:

afbeelding
“ Oase is een prachtig intuïtief programma, suggesties vanuit de klant worden altijd serieus genomen en vaak in een eerstvolgende update al verwerkt. Oase is 'by far' de nieuwe standaard van tandheelkundige software!“

Sander Grauwen, tandarts - Tandartsen Kennedyplein
afbeelding
Wij gebruiken Oase al 3 jaar naar *volle* tevredenheid. Het is moeilijk in een paar zinnen aan te geven wat ik zo geweldig vind... - de onbegrensde mogelijkheden“

Remy Hurx, tandarts - Tandartspraktijk Hurx
afbeelding
“ Na diverse fata morgana's eindelijk de oase gevonden. Een mooi programma met uitgebreide mogelijkheden. Moderne uitstraling, continue vernieuwing en goede service bij vragen.“

Mark Zijlstra, tandarts - Den2
afbeelding
Dankzij Oase gaan we bugvrij door het leven. Geen angst meer voor updates. Daarnaast is Oase voor iedereen makkelijk in gebruik en uiterst betrouwbaar. De management tools zijn fantastisch.“

Ron Steenkist, tandarts - Tandheelkunde Nellestein
afbeelding
“ Oase is een zeer gebruiksvriendelijke programma en voornamelijk veelzijdig. Doordat onze praktijk meerdere locaties beschikt, hebben we in één oogopslag een volledig overzicht in onze agenda. “

Thomas Rietrae, tandarts - Lassus Tandartsen
afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding

Google+