Support

Direct toegang tot mensen die verstand van zaken hebben….VST heeft goede support hoog in het vaandel staan en werkt met korte lijnen. Uw hulpvragen worden altijd binnen 1 dagdeel behandeld door een deskundige medewerker. Hulp op afstand via extern bureaublad of TeamViewer biedt ons de mogelijkheid snel vragen op te lossen.

Support op afstand

Via TeamViewer kunnen wij u desgewenst direct support op afstand leveren, klik hieronder indien u hierover met ons een afspraak hebt gemaakt en dat op dit moment wilt activeren.

Download Teamviewer QuickSupport

Instructievideo's

Oase biedt ook instructievideo’s ter ondersteuning van de gebruiker om handelingen in het programma te verduidelijken. Voorbeelden van onderwerpen zijn de invoer van nieuwe patiënten, het werken met een behandelplan en het verwerken van techniek. Deze onderwerpen worden voortdurend uitgebreid op basis van de gebruikersbehoefte.

Updates

Wijzigingen in tarieven en verzekeraars worden automatisch en kosteloos door VST verzorgd. Updates van Oase kunnen desgewenst door VST maar ook eenvoudig door uzelf geïnstalleerd worden.

Handleiding

Oase beschikt over een volledige en duidelijke handleiding. Voor veelvoorkomende handelingen zijn er makkelijke instapkaarten (Quick Reference Cards) om snel een taak uit te voeren. Handleiding en Quick Refrence Cards zijn direct beschikbaar vanuit het programma.

Training

Oase beschikt over een volledige en duidelijke handleiding. Maar in sommige situaties kan extra training nodig zijn. U kunt zowel op uw eigen gekozen locatie, als bij ons op kantoor in Haarlem training in het gebruik van Oase verkrijgen. 

Daarnaast kunnen wij u lesmateriaal en een demoprogramma ten behoeve van zelfstudie doen toekomen.

BIG Registratie

BIG HERREGISTRATIE

Voor uw herregistratie in het BIG-register kunt u binnen Oase de volgende twee overzichten gebruiken:

Behandeltijd per arts (bij Medewerkers -> Overzichten)
Dit overzicht geeft per maand het aantal consulten en de daarvoor geplande tijd. U kunt hier de arts en de periode aangeven.

 

U krijgt dan het volgende overzicht:

Totalen per arts (bij Patiënten -> Overzichten)
Dit overzicht geeft per behandelcode het aantal verrichtingen en desgewenst (het vinkje “Inclusief bedragen”) het bedrag dat daarvoor in rekening is gebracht. Ook hier kunt u de arts en de periode instellen.

Dit geeft dan bijvoorbeeld het volgende resultaat:

 

Jouw Tools

Oase beschikt over een volledige en duidelijke handleiding. Voor veelvoorkomende handelingen zijn er makkelijke instapkaarten (Quick Reference Cards) om snel een taak uit te voeren. Handleiding en Quick Refrence Cards zijn direct beschikbaar vanuit het programma.